Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediyeler Bünyesine En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanları Yayımladı!

Belediyeler vatandaşlar daha iyi hizmet vermek için, eksik personellerini tamamlamak için elman alımı yapıyor.Farklı Belediye Başkanlıkları ve Belediye birimleri arasından yayımlanan ilanlarla çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Farklı kurumlar nezdinde hem işçi kadrosu hem de memur pozisyonları için yayınlanan ilanları sizler için derleyerek haberimize yansıttık.

Abone ol
Abone ol 12 Ekim 2018 01:22

Belediyeler Bünyesine En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanları Yayımlandı

Farklı Belediye Kurumları bünyesinde en az lise mezunu adayların KPSS şartı aramadan yapmış oldukları personel ilanları farklı kurumların resmi internet adresleri üzerinden duyruldu. 5 Belediye Başkanlığının yayınlamış olduğu çeşitli pozisyonlar şu şekilde açıklandı; İzmir, Bursa, Bitlis ve Batman tarafında yapıalcak olan alımlar içerisinde toplamda 101 personel krurumların bünyesine personel olarak alınabilece.

KURUMLARIN PERSONEL ALIMI YAPACAĞI KADROLAR

5 farklı Belediye tarafından alım yapılacak olan personeller için belirlenen pozisyonlar şu şekildedir; Sosyal Çalışmacı, Büro Elemanı, Tekniker, Teknisyen, Şoför, Beden İşçisi, Mekaniker, Lastikçi, Fizyoterapist, Elektrikçi, Psikolog, Klimacı, Özel Güvenlik Görevlisi, İç Mimar, Kepçe Operatörü, Futbol Antrenörü, Beden İşçisi, Yarı Zamanlı Personel, Temizlik Görevlisi, Şoför" kurumlar tarafından belirlenen alım yapılacak olan pozisyonlar.

BAŞVURU ŞARTLARI

Personel alımı yapılacak olan pozisyonlar için belirlenen genel başvuru şartları şu şekildedir; T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacak olan pozisyonlar için eğitim şartlarını yerine getirmek, belge şartını sağlamak,sağlık sorununun bulunmaması, istenilen yaş aralığına sahip olamk, güvenlik soruşturmasını ve arşiv soruşturmasını olumlu sonuçlandırmak ve erkek adayların askerlik ile ilgili bir sorunları olmaması" adaylardan istenilen şartlardandır.


Yorumlar