Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediyeler 34 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek KPSS Şartı Yok

Belediyeler artık KPSS şartı olmadan 34 kamu personel alımı gerçekleştirecek. Alımı belediye insan kaynakları müdürlükleri ve bağlı firma üzerinden yapılacak.

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 22:20

Her alım için ayrı başvuru tarihi bulunmakta. Doğanhisar Belediyesi (Konya) 1 kişi kepçe operatörü ve 1 kişi temizlik işçisi alımı yapılmakta.

Belediye personel alımı için adaylar en az ilkokul mezunu olması ve mesleği ile ilgili ehliyet sahibi olması gerekmekte.

Başvurular şahsen Doğanhisar Belediyesi personele 8 Nisan 2019 Tarihine kadar yapılacak. Filyos Belediyesi (Zonguldak) 2 kişi acil tıp teknisyeni ATT ve 23 kişi beden işçisi olarak toplam 25 kişi alımı yapılacak.

Beden işçisi alımında adaylar en az ilköğretim mezunu olması, 2 kişi alımında ise adayların sağlık meslek lisesi acil sağlık hizmetleri acil tıp teknisyeni bölümü mezunu olması.

Başvurular 20 Mart 2019 Tarihine kadar belediye personele şahsen yapılması gerekmekte.

MANULAŞ (Manisa) 6 kişi Şoför ( Yolcu taşıma ) alımı yapılmakta.

Devamlı işçi alımı için adaylar en az lise mezunu olması ve körüklü araç kullanma tecrübesi olması gerekmekte. Başvurular şahsen 20 Mart 2019 Tarihine kadar yapılacak.

Beytüşşebap Belediyesi (Şırnak) 1 kişi daimi işçi statüsünde cenaze hizmetlerinde çalıştırılmak üzere alım yapılmakta. Alıma sadece bayan adaylar başvuru yapacak.

Adaylar şahsen 22 Mart 2019 Tarihine kadar Beytüşşebap Belediye başkanlığı yazı işleri müdürlüğüne müracaat yapması gerekmekte.


Yorumlar