Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediye TYP Kapsamında Çalışmış KPSS'siz Personel Alımı İlanı Yayınlandı!

Belediye TYP Kapsamında Çalışmış KPSS'siz Personel Alımı İlanı Yayınlandı! İstanbul Üsküdar Belediyesi personel eksikliğini gidermek için yeni personel alım ilanı açıkladı. Adayların daha önce TYP kapsamında çalışmış olmaları istenilmektedir. Başvuru şartları ve başvuru tarihleri haberimizde bulabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 06 Haziran 2019 00:13

Belediye TYP Kapsamında Çalışmış KPSS'siz Personel Alımı İlanı Yayınlandı!

İstanbul'a bağlı Üsküdar Belediyesi personel eksikliğini gidermek için yeni personel alım ilanı açıkladı. Adayların daha önce TYP kapsamında çalışmış olmaları istenilmektedir. Başvuru şartları ve başvuru tarihleri haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu kurumlarına daimi ve geçici personel istihdamları tüm hızıyla devam ederken, Üsküdar Belediyesi personel eksikliğini gidermek için, Belediyeye bağlı şirket aracığı ile kamu kurumu dışı personel alımı yapacak. Başvurularda ise daha önce Toplum Yararına Programı kapsamında görev yapmış olmaları istenildi. Diğer şartları ve başvuru detayları ise şu şekilde;

BELEDİYEYE PERSONEL ALIMI; BAŞVURU DETAYLARI!

İstanbul İli Üsküdar Belediyesi İŞKUR aracılığı ile yayımladığı personel ilanlarında adayların eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacak. Belediyeye bağlı şirket aracılığı ile istihdam sağlanacağından, kamu personeli seçme sınavı puanı şartı da aranmayacak. Buna göre adayların Toplum Yararına Programı kapsamında daha önce istihdam edilmiş olmaları başvuru şartı olacak. Diğer başvuru şartlarında ise yaş şartı, eğitim şartı, ikamet şartı gibi bazı özel müracaat koşulları aranacak. Tüm bu ilanlarda daimi süreli olarak istihdam edilecek.

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Dağıtıcı, garson, fitnes eğitmeni, çağrı merkezi görevlisi, minibüs şoförü, mühendis, oyun parkı görevlisi, mimar, lojistik operasyon, erpar süpürme işçisi, teknik kadrolarda elektik işlerinden anlayan personel, yönetici, büro görevlisi, temizlikçi kadrolarında alımlar yapılacak.

Adaylar başvuru için gerekli olan belgeleri son başvuru tarihinden önce teslim etmeleri gerekmektedir. Buna göre ilan detaylarında özel başvuru şartları ile son başvuru tarihi yazmaktadır.

Son başvuru tarihi: 10 Haziran 2019

İlanlara erişmek için TIKLAYIN








Yorumlar