Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediye Başkanlıkları: KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımları

İzmir Bornova, Edirne Küplü, Ağrı Taşlıçay ve Çanakkale Eceabat Belediye Başkanlıkları kamu personel alımı KPSS şartsız olarak yapıyor. Başvurularda çeşitli öğrenim durumu ve özellikler aranmakta.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 21:19

Taşlıçay Belediyesi ( Ağrı ) 4 kişi temizlik işçisi alımı yapılmakta. Personel alımı için başvuru yapacak olan adayların okur – yazar olması yeterlidir. 

Personel alımında başkada özel bir şart veya KPSS şartı başvuru yapacak olan adaylarda aranmamakta. Başvurular başlamış olup müracaat yapacak olanların şahsen 1 Mart 2019 Tarihine kadar Taşlıçay Belediyesi personele müracaat etmesi gerekmekte.

Küplü Belediyesi ( Edirne ) 1 kişi iş makinası operatörü 2 kişi şoför olmak üzere toplam 3 kişi alımı yapılmakta. İŞKUR iş ilanları yayınlanan ilana göre alınacak personeller daimi statüde istihdam edilecek.

İş makinası operatörü alımında adayların ilgili belgelere ve ehliyete sahip olması şartı vardı. Daimi işçi alımı için adayların 1 Mart 2019 Tarihine kadar şahsen belediye başkanlığına başvuru yapılması gerekmekte.

Bornova belediyesi ( İzmir ) 2 kişi eğitmen, 1 kişi iç mimar ve 1 kişi devamlı işçi olarak toplam 4 kişi alım yapılmakta. Belediye personel alımı için başvuru yapacak olanların en az lise mezunu olması gerekmekte. 

Personel alımına başvurular devam etmekte olup adaylar için son başvuru tarihi 4 Mart 2019 olarak duyurulmuştur. Başvuruların şahsen Bornova belediyesi personele yapılması gerekmekte.

Eceabat Belediyesi ( Çanakkale ) 3 kişi beden işçisi ve 1 kişi şoför olarak toplam 4 kişi alımı yapılmakta. Belediye personel alımı için başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olması ve şoför mesleği için kamyon, otomobil ve kamyonet gibi araçları kullanabiliyor olmak ve ilgili belgelere sahip olmak gerekiyor. Başvurular şahsen 28 Şubat 2019 Tarihine kadar Eceabat Belediyesi personele yapılacak.

Eceabat Belediye başkanlığı 2 büro elemanı ve 1 şoför alımı ilanı yayınlanmıştır. Belediye personel alımında herhangi bir özel şart aranmayıp şoför alımı için adayların ehliyet sahibi olması gerekmekte. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Belediye başkanlığı devamlı işçi alımı olarak 1 kişi beden işçisi ( malzeme taşıma yükleme boşaltma ) elemanı alımı yapılmakta. İŞKUR iş ilanları sayfasında yayınlanan ilanının son başvuru tarihi 28 Şubat 2019 Tarihi olup adayların şahsen müracaat etmesi gerekmekte.

Eceabat belediyesi 2 kişi büro elemanı, 1 şoför, 1 temizlik personeli ve 4 beden işçisi olarak toplam 8 kişi alımı yapılmakta. Belediye personel alımı sürekli işçi olarak yapılmakta olup başvurular 1 Mart 2019 Tarihinde sona erecektir. Başvurular şahsen Belediye personele yapılacaktır.


Yorumlar