Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

BEDAŞ Mart 2019 Personel Alımları Lise ÖNLİSANS Lisans Son Başvuru 30 Mart

BEDAŞ A.Ş. Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak yeni personel alımları yayınlandı. Başvurular başlamış olup 30 Mart 2019 bitimine kadar devam edecek.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 13:01

Başvuracaklar lise, ön lisans veya lisans mezunu olması gerekmekte. Görev müşteri temsilcisi, eğitim uzmanı ve yaz stajyeri olarak yayınlanmıştır. BEDAŞ Mart 2019 personel alımı olarak ilan edilmiştir.

Müşteri temsilcisi şartlar; Minimum lise, tercihen önlisans veya lisans  mezunu, Telefonda iletişim becerileri ve ikna kabiliyeti yüksek, Müşteri ilişkilerinde başarılı, akım çalışmasına uyumlu, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İstanbul Avrupa yakasında ikamet edebilecek. Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecilli olması gerekmektedir.

Yaz Stajyerleri alımı için üniversitelerin  3. ve 4. sınıf öğrencisiysen, Zorunlu staj yükümlülüğün varsa, Yaz dönemi boyunca (Haziran - Eylül) hafta içi 5 gün katılım sağlayabiliyorsan, Sorumluluk bilincin, güçlü iletişim becerilerin varsa ve iyi bir takım oyuncusuysan başvuru yapabilir. Çalışma yerimiz İstanbul Avrupa Yakası olarak ilan edilmiştir.

Eğitim Uzmanı için aranan nitelikler aşağıda yer almaktadır. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İktisadi İdari Bilimler, Psikoloji, Sosyoloji, Eğitim Bilimleri v.b) Eğitim yönetimi alanında en az 3 yıllık tecrübeye sahip, Öğretim tasarımı modelleri çerçevesinde eğitim tasarımı yapabilen, Sunum becerileri gelişmiş, Planlama ve organizasyon becerisi yüksek, Analiz ve raporlama becerilerine sahip, Tercihen İngilizce bilen, Ms office programlarına hakim, İletişim yeteneği kuvvetli, Takım çalışmasına yatkın olan ve Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmektedir.

BEDAŞ personel alımı başvurusu için tıklayın


Yorumlar