Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bay Bayan Zabıta Memuru Alımı Gerçekleşecek

Ardeşen Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde belirtmişti. Buna göre ilgili ilan için başvurular bugün itibari ile başladı ve adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir. 

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2018 12:35

Ardeşen Belediyesi 3 kişilik boş kadro ile Herhangi bir Lisans programarından mezun olmuş Zabıta memuru alacak. Buna göre adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanuna bağlı olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu netice alabilmeleri gerekmektedir.

Buna göre adaylardan özel olarak, daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin suçu ile ayrılmamış olmak, 2018 senesinde ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden e az 70 puan almış olmaları, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, sınavın yapılacağı senenin ocak ayı itibari ile henüz 30 yaşını doldurmamamış olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Adaylar başvurularına bugün ( 26 Kasım 2018 ) tarihi itibari ile başlayabilir ve adaylara başvuru için en çok 5 gün verilmiştir. Buna göre adaylar başvurularını en geç Bu cuma günü yani 30 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ


Yorumlar