Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bay Bayan Adaylardan İtfaiye Eri ve Zabıta Alımı Gerçekleşecek

Bay ve Bayan adaylar arasından Resmi Gazete’de yayınlanan ilan ile itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılıyor. Adaylar hangi yol ile bu alıma başvuru yapacaktır. Adaylar başvurularını yaparken istenen belge ve başvuru şartlarını inceleme yöntemi ile yapmaları önem arz etmektedir.

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2019 17:01

İtfaiye eri ve zabıta memuru alımı olarak yapılacak alımı Belediye Başkanlığı yapmaktadır. 

Kamu personeli alımı olarak itfaiye eri alımına sadece erkekler ve zabıta memuru alımına kadın erkek olarak başvuru alınacaktır.

İş Talep Formu Kurumumuzdan ya da belediye internet adresinden temin edilecektir. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi. Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği. 

Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği. KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı. 

Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı olması gerekmektedir. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı. 2 Fotoğraf olması gerekmektedir.

Zabıta memuru 5 kişi ve İtfaiye eri 5 kişi itfaiye C düzeyinde sürücü belgesi ve zabıta B sürücü belgesine sahip olması KPSS 70 puanlı adaylar başvuru yapabiliyor. Alıma önlisans mezunları başvuru yapabiliyor.

Başvurular 11 Şubat 2019 başlayacak olup 15 Şubat 2019 Cuma günü saat 17.00’ ye kadar şahsen müracaatlarını yapabilirler. Başvuru belgelerini Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belediye Başkanlığı kamu personeli alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar