Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Başvurular Başladı: MEB 500 Engelli Öğretmen Alımı Gerçekleştirecek

Milli Eğitim Bakanlığı 2019 yılı engelli öğretmen atamasına yönelik başvuru süreçlerini başlatmış durumda. 

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 18:21

2019 yılında atamaya yönelik 500 engelli öğretmen alacağını söyleyen MEB, konuya dair duyuruların ardından bugün itibariyle 500 engelli öğretmen alımını başlattı. 

Milli Eğitim Bakanlığı' nın resmi web adresi üzerinden alınacak olan başvurular sonrası, adayların başvuruları değerlendirme sürecine dahil edilecektir.

Başvurular 29 Ocak' a kadar sürecek

Milli Eğitim Bakanlığı' nca başvuruları alınan 500 engelli öğretmen atamasına yönelik takvim 29 Ocak' a kadar sürecek. 

500 engelli öğretmen atamasına başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını bu tarihe kadar bakanlık tarafından belirtilen başvuru adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler. 

Başvurularını yapmak isteyen ziyaretçilerimiz, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden; başvuru ve kadrolara yönelik tüm bilinmesi gerekenleri öğrenebilir, başvurularını gerçekleştirebilirler.

Başvuru Yapmak İçin Tıklayın

Başvurular nasıl yapılıyor?

Yukarıda yer alan başvuru adresin tarayıcınızın adres satırına yapıştırarak, başvuru adresine erişim sağlayabilirsiniz. Burada ekranda görünen kutucukları doğru şekilde doldurmanız ve doğrulama görselindeki sayıyı da doğru girerek, giriş işlemlerinizi yapmanız gerekmektedir. Ardından açılacak ekranda başvuru işlemlerine yönelik sayfa açılacak ve adayların kadrolara başvuruları alınabilecektir. Her aday kimlik bilgileriyle, sisteme kolaylıkla giriş yapabilecektir.


Yorumlar