Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bartın İl Özel İdaresi KPSS’den En Az 60 Puan İle Personel Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre 12 Ocak cumartesi Günü Bartın İl Özel İdaresi için 2 kamu personel alımı yapılacak. 

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 19:36

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre 2 personel alımı yapılacak Orman Mühendisi kadrosuna yapılacak alımlarda adayların Lisans mezunu olması 2018 KPSS sınavına girmiş olması ve en az 60 KPSS puanı almış olması gerekiyor.

Kamu personeli alımı yapacak başvuru adaylarının ileri seviyede ArcGIS programı kullanabilen, veri tabanı oluşturma, tasarlama ve sorgu işlemlerini gerçekleştirebilecek, oracle veri tabanı hakkında bilgi sahibi, ArcGIS sunucu ve OGC web servislerini oluşturabilecek, Java Script ile web uygulaması geliştirebilecek, diğer cad tabanlı programları temel seviyede bilmesi gerekiyor.

BAŞVURU TARİHİ

İŞKUR üzerinden yapılacak alımı ilanları da Bartın İl Özel İdaresi kamu personel alımında adrese dayalı nüfus kayıt sistemine kayıtlı olanların başvurması gerekiyor. 

Bu sisteme kayıtlı olmayan ve farklı adreslerde oturan kişilerin başvuruları ise değerlendirilmeyecek. 2 adet personel alımı için son başvuru tarihi 15 Ocak 2019.


Yorumlar