Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Atanmayan Öğretmenler Şubat’ta Yeni Atama Bekliyor

2019 sene Şubat ayı içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir ek atama talep eden öğretmenlerimiz twitter üzerinden tek ses oldular.

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 17:48

20 bin öğretmen atamasına yapılan başvuru sayısının 150 bin seviyelerine ulaşması neticesinde yeni atamanın şart olduğu ifade edildi.

İŞTE ÖĞRETMENLERİMİZİN SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Mesleğimiz yapmamız gerekirken Sayenizde şair olduk Sn bakanım.

138 Bin basvuru ve sadece 20 bin alım yapılmasi hic olacak is değil. 117 bin açık var ama ANA ATAMA yapılmadı, duyuru yok. Finlandiya, Egitim icin %40 butcesini ayiriyor. Bütçe kisitlanacaksa eğitim.

Saat 3 saat 4 saat 5 bize hiç farketmez . Mesele emek meselesidir, hak - adalet meselesidir, vicdan meselesedir. 2017-2018 kpss puanlarıyla yapılacak bir atama bekliyoruz bizler çok yorulduk çok yıprandık tazelenmek istiyoruz.

Sn Bakanım meslektaşlarınızın size ihtiyacı var şubat atamasıyla bir çok insanın ışığı, aydınlığı olsanız biz isminizden umutluyuz

2019 Şubat'ta ek 40 bin öğretmen ataması yapılmalıdır. 

Güvendiğimiz dağlara karlar yağdı üzdün bizi Bakanım.

138 Bin basvuru ve sadece 20 bin alım yapılmasi hic olacak is değil. 117 bin açık var ama ANA ATAMA yapılmadı, duyuru yok.Finlandiya, Egitim icin ulkenin %40 butcesini ayiriyor.Bütçe kisitlanacaksa eğitim olmamalı.

Umarım tüm öğretmenlerimizi 24 kasımda üzdüğünüz gibi tekrar üzmezsiniz

2019 Şubat'ta ek 40 bin öğretmen ataması yapılmalıdır.

Bu saatte hala dükkanı kapatıp gitmediysek bu atama taleplerimizin gerçekleşmesine olan inancımızdandır.

40 bin atama istiyoruz eğitim geleceğimiz geleceğimizi karartmayalım aydınlık yarınlar için.

Sesini duyurmak için bile bu kadar çabalayan öğretmen adaylarını bünyene dahil etmemen büyük hata.

Çaresiz derdimin sebebi belli dermanı şubat atanmasında.

Subatta ana atama talebimizdir. Lutfen sesimizi duyun. 20 bin atama artik mesrulastirilmasin. Sn bakanim sesimizi duyun.

Aralık'ta mülakatına gireceğimiz 20 bin atama kesinlikle yetersizdir. Üstelik bu atama sayın cumhurbaşkanımızın hediyesiydi. Şubat' ta hakkımız olan ana atama 2017-2018 kpss puanıyla yapılmalıdır. 


Yorumlar