Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Askeriye 51 Memur Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Askeriye 51 memur alımı yapacağını ilan edilmiş olup başvurular alınmaya başladı. 

Abone ol
Abone ol 06 Mart 2019 14:34

Personel alım temini faaliyet temini içerisinde verilmiştir. Başvurular 29 Mart 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapılabilir. Askeri alımlar olarak memur alımı kategori olarak ilan edilmiştir.

10 için; Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler lisans programlarının birinden mezun olmak.

22 için; Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Toplumsal ve Siyasal Bilimler lisans programlarının birinden mezun olmak.

6 için; Maliye, Muhasebe veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak.

2 için; Gazetecilik, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, Basım ve Yayımcılık, Basın ve Yayın lisans programlarının birinden mezun olmak.

8 için; Hukuk lisans programından mezun olmak.

1 için; Mütercim-Tercümanlık (Arapça) lisans programından mezun olmak.

1 için; Mütercim-Tercümanlık (İngilizce), (İngilizce), Mütercim-Tercümanlık (İngilizce-Fransızca), Mütercim-Tercümanlık (İng-Fra- Türkçe), Mütercim-Tercümanlık (Türkçe-Almanca-İngilizce) lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 için; Mütercim-Tercümanlık (Almanca), (Almanca) veya Mütercim-Tercümanlık (Türkçe- Almanca-İngilizce) lisans programlarının birinden mezun olmak.

Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, (Bedelli askerliğe müracaat eden adaylar başvuru yapabilir.) 

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1989 sonrası doğumlu olmak)

Adaylar aşağıda açıklanan Başvuru talimatını iyice okuyup anladıktan sonra MSB personel temin sitesine girerek E-devlet şifresi ile başvuru ekranını açacaktır.

Genelkurmay Başkanlığı kamu personeli alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar