Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

ASDEP Personel Alımı ne Zaman Gerçekleşecek?

Başkan Erdoğan’ın dile getirdiği 4 bin ASDEP personeli alımı için binlerce aday Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) personel alımı ilanını bekliyor. 

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2018 18:17

Sene içerisinde birçok personel alımına dair açıklamalar yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan İçişleri Bakanlığı’na kadar binlerce memur alımı konusunda ilanlar yayımlandı ve personel alımı süreçleri başladı. 

ASDEP alımına dair yapılan açıklamalarından sonra uzun bir zaman geçmesine dair henüz bir ilan yayımlanmadı.

Başkan Erdoğan uzun zaman evel ASDEP personel alımına dair önemli açıklamalarda bulunmuş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yeni haline dönüşümünden önce de alım yapılacağına dair bakanlıktan açıklama gelmişti. 

Geçen zamana rağmen binlerce aday hala ASDEP alımı için ilan yayımlanmasını bekliyor. 4 ASDEP personel alımı ne zaman yapılacağı konusunda bakanlıktan açıklama bekleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

24 Haziran seçimlerinden evel Başkan Erdoğan 4 Nisan 2018’de yapmış olduğu açıklamada binlerce adayın beklediği açıklamayı yapmış, Aile Sosyal Destek Programı ile 3 bin personel istihdam edildiğini söyleyerek, “Önümüzdeki dönemde 4 bin personelin daha istihdam edilmesi, mevzuat altyapısının ve belli bir aşamaya gelinen bilgi işlem altyapısının tamamlanmasıyla programın ülke çapında etkin bir şekilde uygulanması sağlanacaktır.

YILSONUNA KADAR ASDEP PERSONEL ALIMI YAPILMASI BEKLENİYOR

Açıklamaların üzerinden 7 ay gibi bir zaman geçmesine rağmen ASDEP personel alımına dair herhangi bir alım ilanı verilmedi. 2018 sonuna kadar ASDEP personel alımına dair ilanın yayımlanması bekleniyor.


Yorumlar