Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Arçelik 132 Personel Alımı Gerçekleştirecek

Arçelik Ailesine Katılmak Arçelik ailesine katılmak için yapılması gereken, resmi internet sitesi üzerinden sunmuş oldukları bize katılın sürecini tamamlamak olacak.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2019 22:06

Bunun için sunulmuş olan sayfa üzerinden özgeçmiş oluşturmanız sağlanıyor. Direkt olarak açık pozisyonlar için bu aday havuzunun değerlendirilmesi söz konusu.

İşe alım süreci ilk aşaması bu aday havuzun değerlendirilmesi. Sizin işe alım sürecinde aday havuzunda yerinizin olması önemlidir.

Cv oluşturup, iş başvurusu ve güncel ilanlar için kullanabilirsiniz.

İş ilanlarını değerlendirmek adına farklı sitelerin kullanılabiliyor olduğu gibi aynı zamanda güncel iş ilanlarına resmi internet sitesinden ulaşma fırsatınız oluyor.

Arçelik açık pozisyonlar kapsamında direkt olarak resmi site üzerinden sunumlar yapılıyor. Bunları değerlendirerek, direkt olarak başvurunuzun gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Online İş Başvurusu Özgeçmiş oluşturmanız durumunda, Arçelik için online başvuru yapmanız mümkün. Bunun için direkt olarak online iş başvurusu kapsamında sunulan ilanları değerlendirin.

Arçelik iş başvurusu kariyer için sunulan online imkan, anında cv nizi göndermenizi sağlayacak. Arçelik iş imkanı değerlendirin fırsatı 132 ilana ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayın


Yorumlar