Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ankara Üniversitesi: 6 Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek

Ankara Üniversitesi Kamu 6 Sözleşmeli Personel Alım ilanı yayınladı. Üniversiteye alınacak personel için şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış KPSS P3 puan türünden, en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak.

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 17:24

Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir. Bilişim personeli alımı yapılıyor.

Başvuru için gereken belgeler: Başvuru Formu Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı internet adresinden temin edilip doldurularak yapılacaktır.

Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı örneği (eğitimini yurt dışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin onaylı örneği) ve Öz geçmiş olması gerekmektedir.

Başvuru şekli ve yeri: Belgeler son başvuru tarihinin mesai bitimine kadar kuruma teslim edilmesi şarttır. Bu belgeler aslı ibraz edilmek kaydıyla Üniversitenin Personel Daire Başkanlığınca da onaylanabilir.

Başvurular Üniversite Personel Dairesi Başkanlığına 18 Ocak 2019 ile 2 Şubat 2019 tarihleri arasında şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilecektir.

Ankara Üniversitesi kamu sözleşmeli personel alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar