Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Akbank: Personel Alımı Gerçekleştirecek

Akbank personel alımı yapmak için iş ilanları yayınladı. Son dönemde internet bankacılığı ve aynı zamanda çağrı merkezlerinin gelişmeleri ile birlikte bu alanda bulunan açık pozisyonlarla birlikte standart bankacılık görevleri için elaman arayışı bulunan Akbank internet sitesi üzerinden ilanlara ulaşabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 15 Ocak 2019 10:12

Akbank İşe Alım Kriterleri; Eleman alınacak pozisyonlara göre Akbank işe alım kriterleri de değişiklik göstermektedir. Yarı zamanlı gişe yetkilisi, gişe yetkilisi, çağrı merkezi yetkilisi, satış ve pazarlama yöneticisi, NLP uzmanı, müşteri ilişkileri yöneticisi, tahsilat temsilcisi, insan kaynakları, stajyer, bölge yönetici ve bunlar gibi birçok farklı pozisyonda eleman alımı bulunmaktadır. 

Genel olarak işe alım kriterleri arasında lisans ya da önlisans mezunu, hizmet verilecek olan ilde ikamet ediyor olmak, erkek adaylar için askerlik görevlerini yerine getirmiş ve aynı zamanda yapılacak olan sınavlarda başarılı olmak da istenmektedir. Özellikle gişe memuru pozisyonu için banka kendi sınavını yapmaktadır.

Akbank İş Başvurusu Nasıl Yapılır?; İş başvurusu için Akbank kariyer sitesine üyeliğinizin bulunması gerekmektedir. Bunun yanı sıra iş ilanı yayınlamakta ve yapılacak başvuruları buradan almaktadır.

Size uygun olan pozisyonlar için Akbank iş başvurusu kolaylıkla yapabileceksiniz. Aynı zamanda gişe memuru olmak için düzenlenen sınavları da takip ederek bu bölümde görev almak için gerekli adımları atabileceksiniz.

Akbank personel alımı ilanlarına ulaşmak için tıklayın


Yorumlar