Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Akbank Gişe Yetkilisi Personel Alım İlanı Yayımladı!

Akbank Gişe Yetkilisi Personel Alım İlanı Yayımladı! Akbank resmi İnternet sitesinde gişe yetkilisi için personel alımı yapacağını ilan etti. Kimler başvuru yapabilir ve Nereden başvuru yapılacak? Akbank Gişe Yetkilisi Personel Alım İlanın Detayları haberimizde

Abone ol
Abone ol 10 Temmuz 2019 22:37

Akbank Gişe Yetkilisi Personel Alım İlanı Yayımladı! Akbank resmi İnternet sitesinde gişe yetkilisi için personel alımı yapacağını ilan etti. Kimler başvuru yapabilir ve Nereden başvuru yapılacak? Akbank Gişe Yetkilisi Personel Alım İlanın Detayları haberimizde

Banka Personel alımı ilanları her geçen gün ilgi görmeye devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen bankalarından olan Akbank bünyesinde bulunan personel boşluğunu karşılamak amacı ile Kendi resmi İnternet sitesi üzerinde ilan yayımlayarak Şubesinde görevlendirmek üzere Gişe Yetkilisi alımı yapacağını belirtti. Peki kimler başvuru yapabilir? Nasıl Başvuru yapılır? gibi bilgileri İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Akbank İstanbul'da bulunan tam zamanlı çalışacak Gişe Yetkilisi alımı yapacağını belirtti. İlan Akbank resmi kariyer sistemi üzerinde yayımlayarak başvuruları da resmi İnternet sitesi üzerinden alacak. Bu haberimizin devamında başvuru için gerekli bilgiye ulaşacaksınız. Peki Gişe Yetkilisi görevi nedir? Ne yapmakla sorum olacak?

İŞ TANIMI:

Akbank'ta çalışacak Gişe Yetkilileri Şubede her türlü tahsilat ve tediye işlemlerini yerine getirir ve Kasa işlemi gerektiren mevduat hesaplarının açılış, işleyiş ve kapanışı ile ilgili bankacılık hizmetlerini gerçekleştirmek ile sorumludur.

NASIL AKBANKLI OLUNUR?

Akbank personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Başlıca başvuru şartları ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Çözüm Odaklı olmak, 1991 ve sonrası doğmuş olmak, İlişki Yönetimi sahibi olmak, Dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin örgün lisans bölümlerinden mezun olmuş olmak, Müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Satış odaklı olmak gibi nitelikleri taşıyan adaylar akbank gişe yetkilisi alımı ilanına başvuru yapabilirler.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Akbank gişe yetkilisi başvuruları bankanın resmi başvuru adresi olan kariyer.akbank.com adresi üzerinden yapılacaktır. Adaylar başvurularını İnternet ortamında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Aşağıdan direk başvuru adresine ulaşabilirsiniz. Vereceğimiz bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.

AKBANK GİŞE GÖREVLİSİ İLANINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar