Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 Kamu Personel Alımı Başladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 kamu personeli alımı başvuruları 4 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlamıştır. 

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2019 19:17

Bakanlık Merkez binada yapılacak sözlü sınav ile kamu personeli alımı yapılacak. Alınacaklar sözleşmeli personel alınacaktır. Başvuru son tarih 12 Şubat 2019 olarak ilan edilmiştir.

Başvurular Bakanlığın web sayfasında yer alan sözleşmeli personel alım sınavı başvuru ekranından elektronik ortamda 12 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Emek Mah. 17. Cad. No:13 Kat :2 Emek/ANKARA adresine şahsen, herhangi bir yakını aracılığıyla veya posta ile ulaştırılacaktır. 

Postada meydana gelebilecek gecikmeler sebebiyle zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Eksik belge ve bilgileri bulunan adayların başvuruları işleme alınmayacaktır.

Kamu personeli alımı 80 adet Avukat pozisyonu için yapılacak. Başvuru yapacak adaylar için Son müracaat tarihi itibariyle Hukuk Fakültesinden mezun olmak ve Avukatlık ruhsatına sahip olmak şartı vardır.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 kamu personeli alımı ilan kılavuzu için tıklayın


Yorumlar