Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Aile Bakanlığı SYDV Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Aile Bakanlığı SYDV KPSS’siz olarak 2 şehre 8 yaşlı bakım personeli alımı, temizlik personeli alımı ve şoför alımı olarak kamu personeli alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2019 22:22

En az ilköğretim mezunu adaylardan istenen bazı sertifikalar bulunmakta. Alımı Eskişehir ve Antalya şehirleri gerçekleştiriyor. Son başvuru tarihi 3 Mayıs 2019 olarak ilan edildi.

4857 sayılı iş yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından çalışacak personel alımı yapılacak.

Başvuracak adaylarda aranan şartlar: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması, 18 – 40 yaşları arasında olması, Kamu haklarından mahrum bulunmaması, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı vücut sakatlığı ve özrü bulunmaması, Adli ve idari soruşturma neticesinde çalışmasına engel bir durumu bulunmaması gerekmekte.

Ayrıca Yaşlı bakım hizmetleri, şoför ve temizlik personeli konusunda istihdam edileceğinden başvuruların içerisinden öncelikle sertifika sahibi olanlar tercih edilecek olup sertifikalı başvuruların olmaması durumunda projenin amaçları doğrultusunda tüm başvurular Mütevelli Heyetince değerlendirilerek personel alımı yapılacak.

İş yeri çalışma yeri Antalya ve Eskişehir olarak açıklandı. Başvuracaklar için istenen belgeler: Sözleşmeli iş talep formu, Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti, işe konu sertifika veya belgenin fotokopisi, Nüfus cüzdan fotokopisi, 6 Adet fotoğraf, Çalışmasına engel olmayacağını gösteren rapor ve varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve kendi el yazısı ile özgeçmişini belirten CV olması gerekmekte.


Yorumlar