Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Aile Bakanlığı Mayıs Ayında 7 Şehre Memur Alımı Gerçekleştirecek

Aile Bakanlığı 7 şehre memur alımı gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 15:18

Bakanlık 3 farklı branşta kamu personeli alımı gerçekleştirecek.

Alımı muhasebeci, büro görevlisi ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak yapılıyor.

Aile Bakanlığı memur alımı yapan Adana, Diyarbakır, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon olarak ilan edildi. Adana 1 kişi muhasebeci alımı yapıyor, Diyarbakır 4 kişi sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapıyor, Ordu 1 kişi sosyal yardım ve inceleme görevlisi alacak.

Sakarya 1 kişi sosyal yardım inceleme görevlisi alımı yapılacak. Samsun 1 kişi büro görevlisi alımı yapacak. Tekirdağ 1 kişi muhasebeci alımı gerçekleştiriyor.

Trabzon 1 kişi sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapıyor. SYDV memur alımı olarak ilan edildi,

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisine müracaat edecek adaylar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, B sınıfı Sürücü belgesine sahip olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans mezunu olmaları isteniyor.

Büro Görevlisine müracaat edecek adaylar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 Yaşını bitirmiş olması B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve 4 (Dört) Senelik Lisans mezunu olması gerekmekte.

Muhasebeci alımı için gerekli şartlar; İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin (İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Çalışma Ekonomisi, Bankacılık, Bankacılık ve Sigortacılık) bölümlerinin herhangi birinden veya İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu ve B Sınıfı ve aktif araç kullanabilen başvuru yapabilecek.

Aile Bakanlığı Memur alımı başvurusu için tıklayın


Yorumlar