Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Adalet Bakanlığı KPSS'siz personel alımı yapacak! Adalet Bakanlığı En Az İlkokul Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı!

Adalet Bakanlığı KPSS'siz personel alımı yapacak! Adalet Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını belirtti. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte tüm ayrıntılar1

Abone ol
Abone ol 24 Eylül 2018 11:21

Adalet Bakanlığı KPSS'siz personelalımı yapacak! Adalet Bakanlığı En Az İlkokul Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı!

Adalet Bakanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere kamu personel alımı yapacağını belirtti. Bu yönde Adalet Bakanlığına bağlı olan İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı türkçe bilmeyen veya engelli olan mağdur tanık, şüpei veya sanğın konuşmalarını çevirmesinde görevlendirilecek Tercüman alımı yapılacak.

Bu yönde İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığınca düzenlenecek 2019 yılı tercüman listesine başvurmak için adayların belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Adayları ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihinde fiil ehliyetine sahip olmak, En az ilkokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Başka bir Komisyon listesine kaydı bulunmamak, Herhangi bir disiplin suçu ile meslekten veya memuriyetten çıkartılmamış olmak, Komisyonunun bağlı bulunduğu il çevresinde oturmak veya bir meslekî faaliyeti icra etmek gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 01 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurular mesai saatleri içerisinde İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına ilanımızdaki başvuru formu ve dil beyanı formlarını doldurduktan sonra diğer istenen belgeler ile birlikte Ģahsen baĢvurmaları veya mahallî Cumhuriyet Başsavcılıkları aracı kılınmak suretiyle burada belgelerin asılları gösterilip onaylattırılarak mahalli Cumhuriyet Başsavcılıkları vasıtasıyla APS ile mesai saatleri içerisinde İstanbul Adalet Komisyonu Başkanlığına gönderilmesi gerekmektedir. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar