Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

80 bin KİT işçisi kadroya geçmeyi bekliyor! KİT Taşeron işçilerinin Kadroya Geçişi İçin DİSK'ten Açıklama!

80 bin KİT işçisi kadroya geçmeyi bekliyor! KİT işçileri ne zaman kadroya geçiş yapacak! DİSK kamuda görev yapan KİT işçlerinin kadroya geçişleri için önemli bir açıklama yaptı. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2018 00:43

80 bin KİT işçisi kadroya geçmeyi bekliyor! KİT Taşeron işçilerinin Kadroya Geçişi İçin DİSK'ten Açıklama!

KİT işçileri ne zaman kadroya geçiş yapacak! DİSK kamuda görev yapan KİT işçilerinin kadroya geçişleri için önemli bir açıklama yaptı.

Bilindiği gibi 2018 yılı Nisan ayına kadar tamamlanan kamuda taşeron sisteminin tamamen kaldırılmasının ardından, yasal düzenleme gereği bazı KİT işçilerinin kadro alamaması nedeniyle, gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve gerek yetkili isimler KİT işçilerinin kadroya geçiş yapabilmesi için önemli açıklamalar yapmışlardı. KİT işçileri kadro geçiş süreciyle ilgili bir geçişme olup olmadığını sormakta.

DİSK'TEN AÇIKLAMA

DİSK bugün yaptığı açıklamada kamuda görev yapan işlerden KİT çalışanlarının kadroya alınması taleplerini yineledi ve KİT işçilerinin kadroya geçişlerini içeri için yayımlanan 30/06/2018 tarihli düzenleme hatırlatıldı ve bir an önce kadroya geçişlerin yapılmasını istedi.






Yorumlar