Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

7 Farklı Bakanlık Devlet Personel Başkanlığı Aracılığıyla Memur Alımı Gerçekleştirecek

7 farklı bakanlık Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla memur alım ilanı yayımladı. 

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 14:15

DPB üzerinden ve kendilerine ait internet sayfaları üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapacağını ilan eden bakanlıklar ve bu bakanlıklara ait ilanlar şu şekilde,

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alım İlanı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık ilanında Yazılım (Front-End) Uzmanı kadrosuna 1 kişi, Yazılım (Asp.Net) Uzmanı kadrosuna 8 kişi, Bilgi Güvenliği Uzmanı kadrosuna 2 kişi, Ağ Uzmanı kadrosuna 1 kişi ve Sistem Uzmanı kadrosuna 1 kişi istihdam edileceğini açıkladı. 

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Personel Alım İlanı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli er alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık söz konusu ilan kapsamında 13 bin personel alımı olacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Sınav İlanı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik kapsamında 2019 yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Sağlık Bakanlığı Danışman Alım İlanı

Sağlık Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile 2019 yılı Danışman alım ilanını adaylara duyurmuştu. KPSS şartsız yayımlanan danışman alımları Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında gerçekleştirilecek. 

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Sekreter Alım İlanı

Dışişleri Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile ilgili büyükelçilik ve başkonsolosluklarda görevlendirmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. İlana en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Enerji Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık tarafından yayımlanan ilan metninde KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacağı açıklanan alımlarda 6 personel istihdamı sağlanacak. 

Aile Bakanlığı Personel Alım İlanı

Aile Bakanlığı'na bağlı SYDV'ler tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında 55, 60 ve 70 KPSS ile memur alım ilanları ile kamu işçisi alım ilanları yayımlanıyor.


Etiketler DPB üzerinden
Yorumlar