Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

7 Belediye Başkanlığı KPSS Siz Olarak 23 Kamu Personel Alımı Yapacak

Belediyeler KPSS’ siz 23 kamu personeli alımı duyurdu. Başvuracak adaylar ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir. Alımı Bursa, İzmir, Adana ve Niğde’ de bulunan belediye başkanlıkları yapıyor.

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2019 18:00

Keleş Belediyesi ( Bursa ) 1 kişi Büro personeli olarak alınacaktır. Kamu personeli alımı için başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olma şartı vardır. Belediye personel alımı için adayların MS Office programını iyi derecede kullanabiliyor olmak gerekmektedir. 

Personel alımına müracaatlar 29 Ocak 2019 Tarihinde başlayacak olup 30 Ocak 2019 Tarihinde sona erecektir. Adaylar şahsen Keleş Belediyesi personele başvuru yapması gerekmektedir. 31 Ocak 2019 Tarihinde kura çekilişi yapılacaktır.

Bursa Büyükşehir Belediyesi bağlı BURFAŞ 1 kişi alımı yapılacaktır. Alınacak personel temizlik ve bulaşıkçı olarak istihdam edilecek. Bayan adayların başvuru yapabileceği personel alımına başvuruların şahsen 2 Şubat 2019 Tarihine Şahsen başvurulması gerekiyor.

Karaisalı Belediyesi ( Adana ) 1 kişi Beden işçisi ( genel ) alımı yapılmaktadır. En az önlisans mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alımına başvurular 30 Ocak 2019 Tarihinde sona erecek olup adayların şahsen Belediye personele müracaat etmesi gerekmektedir.

Karakapı Belediyesi ( Niğde ) 2 Kişi Büro işçisi olarak istihdam edilecektir. Önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek olup son başvuru tarihi 29 Ocak 2019 olarak açıklanmıştır. Başvuruların şahsen belediye personele yapılması gerekiyor.

Tire Belediyesi ( İzmir ) 1 kişi Ekonomist olarak istihdam edilecektir. Kamu personeli alımına başvuru yapacak olan adayların İktisat bölümü yüksek lisans mezunu olma şartı aranmaktadır. 

Başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı aranmamaktadır. Belediye personel alımına başvurular 1 Şubat 2019 Tarihinde sona erecek olup adayların şahsen Tire belediyesi personele başvuru yapması gerekiyor.

Tire Belediye Başkanlığı 1 kişi Bahçe bakım elemanı alımı yapılmaktadır. Personel alımı Daimi statüde yapılmakta olup başvuru yapacak adaylardan herhangi bir eğitim veya KPSS şartı aranmamaktadır. 

Belediye personel alımı için adayların son başvuru tarihi olan 2 Şubat 2019 Tarihine kadar Tire Belediye Başkanlığı personele şahsen müracaat etmek gerekmektedir.

Beydağ Belediyesi ( İzmir ) Büro işçisi 4 kişi, Hasta bakımı teknikeri 1 kişi ve beden işçisi 11 kişi olmak üzere toplam 16 personel alımı yapılmaktadır. 

Hasta bakımı teknikeri alımında adayların parametrik önlisans mezunu olma şartı aranmaktadır. Daimi statüde yapılacak personel alımına başvurular 2 Şubat 2019 Tarihinde sona erecek olup, Başvuru yapacak olan adayların bu tarihe kadar Beydağ Belediye Başkanlığı Personele şahsen başvuru yapacaklardır.

Tire Belediyesi Ekonomist alımı ilan metni için tıklayınız

Tire Belediyesi Bahçe bakım elemanı ilan metni için tıklayınız

Beydağ Belediyesi personel alımı ilan metni için tıklayınız

Keleş Belediyesi Büro personeli alımı metni için tıklayınız

Bursa Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilan metni tıklayınız

Karaisalı Belediyesi ilan metni için tıklayınız

Karakapı Belediyesi ilan metni için tıklayınız


Yorumlar