Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

6 Farklı Belediye Başkanlığına KPSS Şartsız Personel Alımı Yapılacak

Kendilerine ait internet siteleri yada İŞKUR üzerinden yayımladıkları alım ilanları ile memur veya işçi alımı yapacağını duyuran belediyelerin listesi şu şekilde.

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2019 20:15

Alım yapacağını duyuran belediye başkanlıkları; Diyarbakır Kocaköy Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Belediye Başkanlığı, İzmir Tire Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı, İzmir Biyotip ve Genom Merkezi ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı.

HANGİ BELEDİYELER KAÇ PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Diyarbakır Kocaköy Belediye Başkanlığı yayımladığı ilanda 20 personel alımı yapacağını duyurdu. Belediye alımların Vasıfsız Personel pozisyonunda olacağını duyurdu.

Samsun Canik Belediyesine bağlı birimlere Büro Elemanı alımı yapacağını duyurdu.

İzmir Tire Belediye Belediyesi Hayvan Bakıcısı ve Büro İşçisi alımı yapacak.

İstanbul Kadıköy Belediyesi iki farklı personel alım ilanı yayımladı. Birinci alım ilanında Satın Alma Personeli, Güvenlik Personeli ve Temizlik Personeli alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan diğer ilanda ise Muhtarlık Büro İşlerinde çalışacak Memur alımı yapılacağı ilan edildi.

İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi ise yayımladığı ilanında Birim Yöneticisi alımı yapacağını ilan etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi yayımladığı alım ilanında Sekreter, Şoför, Sosyal Çalışmacı ve Kimyager alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediyeler yada belediye birimleri tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları alım yapılacak kadroya göre değişiklik göstermektedir.

Adayların başvurularının kabul edilmesi için alım yapılacak mesleki özelliklere özel şartlara tamamen uygun olması gerekiyor. Bu özel şartların yanı adayların genel başvuru koşullarınıda yerine getirmesi gerekiyor.

Genel ve Özel O Koşullar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK?

Belediye memuru ve işçisi alımı için yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor.

Ayrıca dikkat edilmesi gereken diğer husus ise adayların başvuru zamanı. Çoğu belediye başkanlığı başvurular için adaylara sadece bir iki günlük zamanlar veriliyor.


Yorumlar