Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

50 KPSS Puanı İle en az Lise Mezunu 170 Kamu Personeli Alınacak

KPSS 50 Puan ile 170 kamu personeli alımı (itfaiyeci ve zabıta) yapılıyor. Başvuracak adaylar en az lise mezunu olması gerekmektedir. 

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2018 19:42

88 zabıta memuru ve 82 itfaiye eri alımı yapılacaktır. Zabıta memuru alımlarına bay bayan başvuru yapabilecektir.

İtfaiye eri alımına sadece bay adaylar başvuruda bulunabilir. 26 itfaiye eri alımı için; Herhangi Bir Lisans Bölümünden Mezun Olmak ve En Az (B-E) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

26 itfaiye eri alımı için; Herhangi Bir Önlisans Programından Mezun Olmak ve En Az (B-E) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

30 itfaiye eri alımı için; Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak ve En Az (B-E) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.51 zabıta memuru alımı için; Lisans Düzeyinde Eğitim Veren Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Elektrik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Veren Fakültelerin Veterinerlik, Bölümlerinden Mezun Olmak ve En Az (B) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

17 zabıta alımı için; Önlisans Düzeyinde Eğitim Veren Yüksek Okulların İnşaat Teknikerliği, Harita Teknikerliği, Makine Teknikerliği, Elektronik Teknikerliği Programlarından Mezun Olmak ve En Az (B) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak.

20 zabıta alımı için; Herhangi Bir Ortaöğretim (lise) Programından Mezun Olmak ve En Az (B) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak. Başvuru belgelerini eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları, istenilen diğer belgelerle birlikte 06 Aralık 2018 gününden 12 Aralık 2018  günü saat 17.00’a kadar (mesai günlerinde 08:00-17:00 arasında) Trabzon Büyükşehir Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri (şahsen başvuru) gerekmektedir.


Yorumlar