Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

5 Farklı Şehirde Bulunan Belediye Başkanlıkları Personel Alımı Gerçekleştirecek

Belediye Başkanlıkları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan belediyelerin listesi ve alım yapacakları kadrolara dair detaylar ise şu şekilde,

Abone ol
Abone ol 01 Mayıs 2019 14:50

Muğla Köyceğiz Belediye Başkanlığı yayımladığı personel alım ilanında 30 personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda yer alan kadro kontenjan bilgilerine göre alımlar 20 Beden İşçisi 10 Servis Elemanı Garson pozisyonlarına yapılacak.

Çanakkale Ezine Belediyesi tarafından ilan edilen personel alım ilanında alımların tek bir pozisyondan olacağı duyuruldu. Belediye Kat Hizmetleri Görevlisi kadrosu için 10 personel alımı yapacağını ilan etti.

Şırnak İl Özel İdaresi de bir ilan yayımlayarak 3 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını açıkladı. İlana göre kurum KPSS şartı olmadan Şoför, Operatör ve Temizlik Personeli alımı yapacağını ilan etti.

İstanbul Üsküdar Belediye şirketlerinden olan olan Üsküdar Kent Hizmetleri yayımladığı personel alım ilanında çeşitli kadrolara personel alımı yapacağını açıkladı. İlana göre kurum Mühendis, Halkla İlişkiler Görevlisi alımı yapacak.

Zonguldak Ereğli Belediyesi yayımladığı personel alım ilanında 18 personel alımı yapacağını ilan etti. Diğer ilanlar gibi KPSS şartının olmadığı personel alım ilanında yer alan açık kadrolar şunlar; Halkla İlişkiler Görevlisi, Genel Koordinatör, Bilgi İşlem Destek Sorumlusu, Büro Memuru İdari İşler, Sanat ve Kültür Yöneticisi, Koordinatör, Liman Şefi, Otomotiv Teknolojosi Teknikeri, İnsan Kaynakları Uzmanı, Büro Memuru, Yazılım Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Ulaştırma Teknikeri, Proje Yöneticisi, Terminal Görevlisi,

BAŞVURU KOŞULLARI

İlan edilen kadrolar için belirlenen genel başvuru koşulları ise şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

İLAN METİNLERİ

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını belediyelere şahsen yapacaklar. İlan metinlerinde yer alan başvuru evraklarını toplayacak olan adaylar bu evraklarla belediyelere gidip şahsen başvuruda bulunacaklar.


Yorumlar