Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

47 Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu bünyesine memuru alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2018 18:23

Buna göre başvuruların bir hafta evel başlaması ile birlikte artık sona ermektedir. Adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve adayların bu nitelikleri taşımaları ile birlikte Giriş sınavı yapılacak. Sınav neticesine göre 47 kişilik farklı alanda Bilişim Uzman Yardımcısı alacak.

Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu Sosyal Bilimler alanında 10, Hukuk alanında 12 ve Mühendislik alanında 25 kişilik kadro ile Memur alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu adaylardan, ÖSYM tarafından 2017 veya 2018 senelerinde yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. 

Buna göre Hukuk alanındaki kadrolar için KPSSP3 veya KPSSP4 puan türünden, Sosyal Bilimler alanındaki kadrolar için KPSSP3 veya KPSSP48 puan türünden ve Mühendislik kadroları için ise KPSSP3 veya KPSSP2 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak. 

Ayrıca 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak,  Giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşından gün almamış olmak ve 4  senelik eğitim veren ilgili fakültelerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Adaylar BTK memur alımı başvuruları 15 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı ve henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemlerini bitirmemiş olan adaylar için artık başvurular sona eriyor. 

Buna göre adaylar başvurularını en geç 23 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular, Kurumun merkez teşkilatının bulunduğu Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta ile yapmaları gerekir. 

İlanın tam metni için tıklayınız


Yorumlar