Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

3 Devlet Kurumu Memur Alımı Gerçekleştirecek

3 Devlet Kurumu bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde alım yapacaklarını duyurmuşlardı. Yapılan duyurular doğrultusunda başvurularına geçtiğimiz haftalarda başlayan adaylar için artık son güne gelindi. 

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2018 16:17

Yargıtay bünyesine, 38 kişilik boş kadro ile, Lise mezunu 33 Destek Personeli ( Hizmetli ), lise mezunu 3 Sözleşmeli Teknisyen (Sıhhi Tesisat), Lisans Mezunu 1 Sözleşmeli Mühendis (İnşaat) ve Lisans mezunu 1 Sözleşmeli Mütercim - Tercüman olmak üzere toplamda 38 kişi alacak.

Bilgi Teknolojileri ve İletişi Kurumu 74 kişilik boşluk ile, Sosyal Bilimler alanında 10, Hukuk alanında 12 ve Mühendislik alanında 25 kişilik boş kadro ile Bilişim Uzman yardımcısı alacak. Bir diğer kuruma göre ise, Şırnak Belediyesi 10 kişilik boş kadro ile, 2 Kişi Ön Lisans mezunu ve 8 Kişi Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapacak.

BAŞVURULAR

İlgili kurumlar için adaylar başvurularına geçtiğimi haftalarda başladılar ve artık başvurularda son güne gelindi. henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemi bitirmemiş olan adaylar için son başvuru ( 23 Kasım 2018 ) olarak belirtilmiştir. Adaylar başvurularını ilgili kurumların İnternet sayfaları üzerinden veya Direk olarak kurumlara şahsen başvuru yapabilecekler.

3 KURUM ALIMI

Yargıtay Başkanlığı: Yargıtay 38 kamu personeli alacak ve adaylardan 2018 sene Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSS3 puan türünden en az 65 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacak. 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu: BTK bünyesine toplamda 74 Uzman Yardımcısı alacak ve adayların başvuru yapabilmeleri için 2017 veya 2018 senelerine ait KPSS den Sosyal Bilimler alanında kadrolar için KPSSp3 veya KPSSP48 puan türünden, Hukuk alanında kadro için KPSSP3 veya KPSSP4 puan türünden ve Mühendislik alanlı için KPSSP3 veya KPSSP2 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Şırnak Belediyesi: Belediye  Lisans ve Ön Lisans mezunu olan Zabıta memuru alacak ve adayların bu yönde ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir.


Yorumlar