Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

24. Dönem Polis Alımları ne Zaman Yapılacak?

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü birimlerinde görevlendirilmek üzere çok sayıda polis memuru alımları için ilanlar bekleniyor. 

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2018 18:49

Polis Akademisi Başkanlığında devam eden eğitimler ve 23. dönem POMEM alım süreci ne aşamada? Polis olmak isteyen adaylar, yeni gelecek olan ilanları beklemekte. 2019 senesinde yapılacak alımlarda kontenjan sayısı 35 Bin olarak açıklandı.

24. DÖNEM POLİS ALIMI

24. Dönem Polis alımları Polis Akademisi Başkanlığı polis eğitim merkezlerinde devam eden eğitimlerin tamamlanmasıyla yeni eğitimler başlanmakta. 

22. dönem POMEM eğitimleri devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ise 21. dönem POMEM mezuniyet töreni gerçekleşti. 23. Dönem POMEM adaylarının devam eden seçim aşamalarında spor aşaması devam ediyor. 

Adayların sözlü sınav takvimi ve tarihleri Polis Akademisi Başkanlığından yayımlanması bekleniyor. Ön sağlık kontrolü ile fiziki yeterlilik sınavların tamamlanmasından sonra başarılı olan adaylar için sözlü sınava katılacaklar.

24. Dönem alımları POMEM mi olacak PÖH mü alınacak henüz belli değil. Adaylar KPSS şartı olmadan PÖH alımlarının yapılmasını istemekteler.


Yorumlar