Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

22 Belediye Tecrübeli ve Tecrübesiz Personel Alımı Yapıyor! İŞKUR kurum dışı ilanlarda yayımlandı!

İŞKUR kurum dışı ilanlarda yayımlandı! Belediyeler farklı pozisyonlarda personel alımlarına devam ediyor. Peki hangi kadrolara alımlar yapıyor? Belediyelere nasıl iş başvurusu yapılır? Hangi illerdeki belediyelerde personel alımı yapılacak? İŞKUR kurum dışı ilanlarda yayımlananan ayrıntıları sizler için derledik.

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2018 18:03

22 Belediye Tecrübeli ve Tecrübesiz Personel Alımı Yapıyor! İŞKUR kurum dışı ilanlarda yayımlandı! 

Türkiye’nin farklı noktalarından 22 belediye personel alım ilanı yayımladı. O ilanlar arasında en az ilkokul mezunu arayan belediyeler de mevcut. Alımlar İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanmış olup adaylar aranan şartları dikkatlice inceleyip başvurularını yakabilirler.

22 farklı ilanda büro memurundan temizlik görevlisi kadrolarına kadar birçok alım mevcut.

HANGİ BELEDİYELER PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasından ulaşabileceğiniz duyurularda Ankaraİstanbul, İzmir, Antalya, Aydın, Batman, Bursa, Erzurum, Gümüşhane, Niğde, Sinop ve Yalova’dan ilanlar yer alıyor.

ŞARTLAR NELERDİR?

Belediye kurum dışı alım ilanlarında adaylardan kadrolara göre özel şartlar isteniyor. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak bazı kurumların istediği şartlardan. Ayrıca en az ilkokul düzeyinde personellerin başvurabileceği ilanlar da var. Tecrübeli ve tecrübesiz adayların arandığı ilanlara duyurularda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşarak detaylı bilgi de alınabilir.

BELEDİYE PERSONEL ALIM İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar