Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

2018: KPSS En Az 55 Puan İle Memur Alımı Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Gürpınar Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için 2 kişilik boş kadro ile Mimar alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların 19 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık son güne gelindi. 

Abone ol
Abone ol 03 Aralık 2018 13:38

Söz konusu alım kadrosu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak.

Özel olarak ise, 2018 senesinde ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Lisans programlarından Mimarlık ingilizce bölümlerinden mezun olmuş olmak ve Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşlarından disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN

Gürpınar Belediyesi memur alımı başvuruları 19 kasım 2018 tarihinde başlamış olup artık sona ermektedir. Buna göre başvurular en geç Bugün ( 03 Aralık 2018 ) itibari ile sona erecek ve adaylar başvurularını Van-Gürpınar Belediyesi adresindeki Gürpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna istenen belgeler ile birlikte şahsen en geç 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız


Yorumlar