Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

2 Kurum KPSS’den En Az 70 Puanla 70 Memur Alımı Yapacak

2 farklı kamu kurum ve kuruluşu farklı pozisyonlar için memur ve personel alımı yapıyor. 

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2019 20:16

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, RTÜK alım yapan kuruluşlar. KPSS puanı şartı ile alım yapıyorlar. Her birim başvuru için kendine has kurallar belirlemiş. KPSS puanı, yaş aralığı, eğitim durumu ve daha pek çok farklı kural ile personel ve devlet memuru alımı yapıyorlar.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesine memur alımı yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesine, 4 Bilgisayar Mühendisliği, 2 Endüstri Mühendisliği, 2 Makina Mühendisliği, 1 Elektrik Elektronik Mühendisi ve 1 Hukuk alanında memur personel kadrolarına 10 memur alımı gerçekleşecek.

BAŞVURU VE BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı kanunun 48. Maddesindeki şartları sağlamak ÖSYM’nin yaptığı 2017 ve 2018 yılındaki KPSS’den en az 80 puan almak gerekiyor. Başvurular 7 Ocak’ta başladı. 28 Ocak 2019 tarihine kadar başvurular devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Hakkı Turayliç Caddesi No:5 06338 Emek-ANKARA adresine şahsen veya postayla başvurmaları gerekiyor.

İLANIN TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU  (RTÜK)

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu bünyesinde çalışmak üzere memur alımı yapıyor.  60 kişilik boş kadro ile uzman yardımcısı alımı yapılacak.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Hukuk, Maliye, İktisat, İşletme, Türk Dili Edebiyatı, Sosyoloji, Psikoloji, Tarih, İletişim, Elektrik-Elektronik, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği ve İstatistik alanlarında alımlar olacak.

BAŞVURU VE BAŞVURU ŞARTLARI

2017 ve 2018 KPSS’den en az 70 puan almak. YDS sınavından İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve Arapça dillerinden D almak. 4 yıllık üniversite mezunu olmak. 7 Ocak – 18 Ocak tarihlerinde başvurular yapılabilir.

Başvuru için RTÜK resmi internet sayfası (www.rtuk.gov.tr) üzerinden formu doldurmak ve alınacak çıktıyı imzalayarak başvurmak gerekiyor.

İLANIN TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ


Yorumlar