Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

157 Kamu Personeli Alımı İŞKUR’da Yayımlandı

Söz konusu ilan için ön bilgilendirme Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmıştı ve ilgili ilanın Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacağı belirtilmişti. 

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 18:40

TCDD personel alımı ilanı İŞKUR üzerinde yayımlandı. Adaylar başvurularına başlayabilir ve en geç 5 gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir.

TCDD toplamda 157 kişilik kadro ile personel alacak olup, Tren Makinisti pozisyonuna, Marmaray İşletme Müdürlüğüne 81 Araç Bakım Dairesi Başkanlığına 1 işçi alınacak. 

Elektrikçi Pozisyonuna Araç Bakım Dairesi Başkanlığına 14 Farklı Müdürlüğü 47 kişi alacak. Ayrıca Elektronik İşçisi pozisyonunda Marmaray İşletme Müdürlüğüne 7 ve Araç Bakım Dairesi Başkanlığına 3 farklı bölgeye 11 işçi olmak üzere 18 kişi alacak. 

Bir diğer pozisyona göre ise Vinç operatörü pozisyonuna Marmaray İşletme Müdürlüğüne 10 işçi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TCDD personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Tren Makinisti pozisyonu için Tren makinisti sertifikası olmak, Elektrikçi Pozisyonu için belirtilen bölüm mezunu olmak, Vinç Operatörü için, C sınıfı, (C sınıfı ehliyetini yenileyenler için M,B1,B,C1 ve F sınıfı) ehliyete sahip olmak şartları aranacak.

Ayrıca bunlarla birlikte genel olarak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bu yönde tam teşekküllü devlet hastaneleri veya resmi üniversite hastanelerinin herhangi birinden alınacak sağlık kurulu raporu alabilecek olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek. 

Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve 2016 senesinde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR

İlgili ilan 21 Kasım 2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu tarafından ilan edilmiş olup en geç 26 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üyelik bilgileri ile veya e-Devlet şifrei ile sisteme giriş yaparak ilana başvuru yapabilirler.

İlgili ilanlara ulaşmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adrsine girerek açılacak ekranda İşyeri Ünvanına TCDD yazarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU SONRASI

Başvuru işlemini yapan adaylar İŞKUR tarafından iletilecek Nihai liste TCDD ye İŞKUR tarafından verilecek olup, Sözlü sınava katılmak isteyen adaylar 10 Aralık 2018 tarihi ile 14 Aralık 2018 tarihleri arasında 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. 

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya ulaşmak için Buraya Tıklayınız

Ayrıca başvuru ekranına ulaşmak isteyen adaylar ise Buraya Tıklayarak direk İŞKUR başvuru sayfasına ulaşabilirler.


Yorumlar