Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

13 Kurum TYP İle Çok Sayıda Personel Alacak

İŞKUR aracılığıyla Toplum Yaranına Program (TYP) kapsamında personel alımları devam ediyor. Yeni verilen ilanlara göre aralarında valilik, belediye, üniversite ve il özel idarelerinin de bulunduğu 13 farklı kurum çevre temizliği personelleri alımı yapacak.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2018 16:09

İstanbul, Malatya, Çanakkale, Edirne ve Sivas illerinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapacak personel alımı için aşağıdaki tablodan alım yapan kurumların listesine ulaşabilirsiniz. 

Toplamda 410 personel alımının yapılacağı alımlar için Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin son başvuru tarihi 20 Kasım olarak ilan edilirken diğer kurumların son başvuru tarihi olarak 23 Kasım olarak açıklandı.

NASIL BAŞVURULUR?

Çevre temizliği görevlisi alımları için başvuru yapacak adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları gerekiyor. TYP üzerinden başvuru yapacak adayların belirlenmesinde Sivas Valiliği noter kurası ile alım yapacak. 

Diğer kurumların alımlarında ise personel seçimleri liste yöntemiyle belirlenecek. Adaylar başvurularını İŞKUR temsilcilikleri aracılığıyla veya İŞKUR Online Hizmet Merkezi aracılığıyla yapabilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TYP programı aracılığıyla başvuruda bulunmak isteyen adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, emekli ve malul aylığı almıyor olmaları ve açıköğretim ile açık lise haricinde öğrenci olmaları gerekmektedir.

İŞKUR aracılığıyla yapılacak TYP personel alım ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar