Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

13 Farklı Şehirde Bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Memur ve İşçi Alımı Gerçekleştirecek

Memur Alımı Yapacak Olan SYDV'ler: Mardin Midyat, İstanbul Esenler, Balıkesir Gönen, Adana, Trabzon Çaykara, Tekirdağ Muratlı, Ordu Çatalpınar, Samsun Alaçam, Sakarya Pamukova. Samsun Ayvacık.

Abone ol
Abone ol 06 Mayıs 2019 22:10

İşçi Alım İlanı Yayımlayan SYDV'ler: , İzmir Bergama, Artvin Şavsak, Antalya Serik.

KADRO KONTENJAN DETAYLARI

Yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar ilişkin bilgiler;

İŞÇİ ALIMI İÇİN YAYIMLANAN İLANLAR

İşçi alım ilanı yayımlayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının İlanları.

İzmir Bergama SYDV

Hasta ve Yaşlı Bakım alanından işçi alımı yapacak. İlana bayan adaylar ile hasta ve yaşlı bakım sertifikasına sahip olan adaylar başvuru yapabilecek.

Artvin Şavsat SYDV

Temizlik İşçisi kadrosuna alım yapılacak. Alımlarda ilçede ikamet etme şartı bulunuyor.

Antalya Serik SYD

5 personel alımı yapacak. 4 Temizlik Personeli, 1 Şoför alımı yapacak. Alımlarda 6 aydır ilçede ikamet etme şartı bulunuyor. Ayrıca Şoför kadrosu için B sınıfı ehliyet şartı var.

MEMUR ALIMI İÇİN YAYIMLANAN İLANLAR

Memur alım ilanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının İlanları.

Samsun Ayvacık SYDV

Büro Görevlisi alımı yapacak. İlanda 60 KPSS puan şartı bulunuyor. Alımlar bölüm farkı olmadan lisans düzeyinden olacak.

Mardin Midyat SYDV

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapıyor. İkamet şartı bulunuyor. Diksiyon belgesinin tercih sebebi olduğunun bildirildiği ilanda alımların Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve rehberlik,Halkla ilişkiler,Sosyal Hizmetler,Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun adaylar arasından yapılacağı ilan edildi.

İstanbul Esenler SYDV

Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru alımı yapacak. İlana KPSS'den en az 60 puana sahip adaylar ile En az 4(Dört) yıllık fakültelerden; Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, İletişim Bölümü ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinin herhangi birinden mezun olan adaylar başvuru yapacak.

İlanda ikamet ve ehliyet şartları da bulunuyor.

Balıkesir Gönen SYDV

Yayımlanan ilanda Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. İlanda alımların İktisat, İşletme, Maliye ve Muhasebe bölümlerinden mezun olan adaylar arasndan yapılacağı bildirildi. İlanda 60 KPSS, B+ A2 Sınıfı Ehliyete sahib olmak ve ikamet şartı bulunuyor.

Adana SYDV

Söz konusu memur alım ilanında vakfın Muhasebeci alımı yapacağı bildirildi. İlana Üniversitelerin İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme veya İktisat Bölümlerinden birinden mezun adaylar başvuru yapabilecek.

İlanda ikamet şartı ile birlikte ehliyet şartı da bulunuyor. Buna ek olarak Muhasebe, Mali Müşavir veya Bankacılık tecrübesi olmasının tercih sebebi olduğu ilan edildi.

Başvuru Süreci Devam Eden İlanlar:

Trabzon Çaykara SYDV

Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru alımı yapacak. İlanda 60 KPSS, ehliyet ve ikamet şartı var. Öğrenim şartı ise en az lisans mezunu olunması.

Tekirdağ Muratlı SYDV

Muhasebeci alımı gerçekleştirecek. Alımlara İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun adaylar başvuru yapabilecek. İlanda ikamet şartı bulunuyor.

Ordu Çatalpınar SYDV

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak. İlana Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Halkla İlişkiler, İletişim Fakültesi, Psikolojik Danışmanlık, Rehberlik, Sosyoloji, Psikoloji ve Sosyal Hizmetler bölümü mezunu adaylar başvuru yapabilecek. B sınıfı ehliyete sahip olmak ve ikamet diğer koşullar.

Samsun Alaçam SYDV

Büro Memuru alımı yapacak. Alımlar İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Hukuk, İşletme, İstatistik, Halkla İlişkiler, Muhasebe, Ekonomi, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji ve Sosyal Hizmetler mezunları arasından olacak. İlanda 60 KPSS, ikamet ve ehliyet şartı bulunuyor.

Sakarya Pamukova SYDV

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak. Herhengi bir lisans mezunu adaylar ilana başvuru yapabilecek. Çoğu ilanda olduğu gibi ikamet, 60 KPSS ve ehliyet şartı bulunuyor.

BAŞVURULAR NEREYE NASIL YAPILACAK?

Öncelikle söz konusu alım ilanlarına dair ilan metinlerine ulaşmak için adaylar; ilanı yayımlayan SYDV'nin kendi sitesini, bulunduğu ilçenin belediye yada kaymakamlık siteleri aracılığıyla ilanlara ulaşabilirler. İnternetten ilanı bulamayan adaylar SYDV'nin telefon numasını bulup vakfı arayarak bilgi alabilirler.

ELEKTRONİK BAŞVURU

SYDV'ler bilindiği üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı.

İlanlara ulaşmak için kimlik bilgilerinizle üye olmanız gerekmekte.

SYDV memur alımlarına elektronik başvuru için TIKLAYIN


Etiketler 5 personel alımı
Yorumlar