Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

10 Bin Memur Alımı ne Zaman Yapılacak?

Tarım Bakanlığı bünyesine 10 bin memur personel alım ilanının yayımlanması bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2018 17:47

Tarım Bakanlığına çok uzun zaman evel alım yapılacağı yönde sözler verilmiş, adaylar meraklı bir bekleyiş içerisine girmiş durumdadırlar. 

Uzun zamandan beri ciddi oranlarda memur alımı yapmayan ve binlerce kişi tarafından merakla beklenen kurumlardan olan Tarım Bakanlığına yönelik geçtiğimiz günlerde bir soru önergesi de verilmiş ve konu gündeme taşınmıştı.

Meclis gündeminden netice çıkacak mı?

Binlerce kişinin alım yapmasını beklediği Tarım Bakanlığına yönelik bir milletvekili tarafından meclise soru önergesi götürülerek, burada bakanlıktan alım bekleyen binlerce vatandaşın sesi duyurulmuştu. 

Yakın zamanda memur alım zamanı için Tarım Bakanlığının ilana çıkmasını isteyen binlerce aday, sosyal medyada paylaşımlar yaparak buradaki ihtiyacı yetkililere aktarmaya çalışmaktadırlar.

Meclisten netice çıkarsa sözü verilen 10 bin alım gündeme gelebilir

Bakanlığa 10 bin alımın yapılacağı yönündeki bilgilendirme çok uzun zaman evel yapılmıştı. Bu sözün ardından bakanlık tarafından ilan yayımlanmadı ve binlerce aday aylardır ilanın yayımlanmasını beklemektedirler. 

Bakanlığa yönelik çok sayıda paylaşım, mağduriyet yaşayan ve ilan bekleyen adaylar tarafından sosyal medya gündeminde yapılmakta, sayısız tweetler atılmaktadır. 

10 bin alım sözünün ve meclise taşınan konunun takip edilmesi gerektiğini söyleyen ve ilanı beklediklerini belirten adaylar, aylar evel verilen sözün tutulmasını beklediklerini söylüyorlar.


Yorumlar