Anasayfa /  Foto Galeri

Memur emekli maaşı zammı ne kadar oldu? 2021 Temmuz ayı memur emekli maaşı zammı tablosu yayınlandı!

Memur emekli maaşı zammı ne kadar oldu? Memur ve emekli maaşı zammı tablosu yayınlandı! 2021 Enflasyon oranı ile SSK ve Bağkur Temmuz ayı memur emekli maaşı zammı ne kadar, kaç para oldu?

Memur emekli maaşı zammı ne kadar oldu? 2021 Temmuz ayı memur emekli maaşı zammı tablosu yayınlandı! - Sayfa 1

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği enflasyon rakamları açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu’nun bugün açıkladığı kritik rakamlar sonrası memur ve emekli maaşı zammı ne kadar oldu sorusu cevabını buldu. Temmuz ayında emekli ve memurların maaşlarına yansıyacak zam oranı milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya başladı. Son dakika emekli maaşı zammı açıklaması ve diğer tüm detaylara sabah.com.tr’den ulaşabilirsiniz. Peki, memur ve emekli maaşı zammı ne kadar, kaç para oldu?

Memur emekli maaşı zammı ne kadar oldu? 2021 Temmuz ayı memur emekli maaşı zammı tablosu yayınlandı! - Sayfa 2

Türkiye İstatistik Kurumu'nun bugün açıklayacağı enflasyon oranı için milyonlarca emekli ve memurda heyecanlı bekleyiş başladı. Resmi açıklamanın ardından memur ve emekli maaşı zammı ne kadar oldu sorusu cevabını bulacak. Enflasyon tahminlerine göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşında 441,44 TL artış yaşanması bekleniyor. Öte yandan emekli maaşı zammı ve memur maaşı zammının yanı sıra evde bakım maaşı, yaşlılık aylığı, engelli maaşında da artış yaşanacak. Peki, memur ve emeklinin en düşük ve en yüksek yeni maaşı ne kadar olacak?

Memur emekli maaşı zammı ne kadar oldu? 2021 Temmuz ayı memur emekli maaşı zammı tablosu yayınlandı! - Sayfa 3

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞI ZAMMI BELLİ OLDU

İşte tüm ayrıntılar;

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞI ZAMMI BELLİ OLDU

Memur maaşlarına ve tüm emekli aylıklarına yüzde 8.45 oranında zam yapılacak.

Memurlar ve emekliler başta olmak üzere sosyal yardım alan milyonlarca vatandaş temmuz ayında açıklanacak oranlara odaklamış durumda.

2021'nin ilk 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranını belirleyecek. 6 aylık enflasyon oranına göre memurların ve memur emeklilerinin ise yüzde 3'lük toplu sözleşme artışına eklenecek enflasyon farkını gösterecek.

6 aylık enflasyonun yüzde 3'ü aşan kısmı, memur ve memur emeklilerine fark olarak ödenecek. Memur maaş artışı, ayrıca yaşlıların, engellilerin, evde yakınına bakanların gelirlerine, emekli doktorların ilave ödemelerine etki edecek.

Memur emekli maaşı zammı ne kadar oldu? 2021 Temmuz ayı memur emekli maaşı zammı tablosu yayınlandı! - Sayfa 4

İŞTE MEMUR MAAŞLARI ZAMMI TABLOSU