Anasayfa /  Foto Galeri

Memur adaylarına müjde! 25 ilde yüzlerce memur alınacak İşte aranan şartlar

Ticaret Bakanlığı sözleşmeli muhafaza memuru alımı yapıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Bakanlık, toplam 25 ilde 740 memur alımı gerçekleştirecek.

Memur adaylarına müjde! 25 ilde yüzlerce memur alınacak İşte aranan şartlar - Sayfa 1

 Başvuru işlemleri 9-18 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını, e-devlet (Ticaret Bakanlığı / Kariyer kapısı) ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapabilecekler. Uygulamalı (Fiziki Yeterlilik) sınava, KPSS başarı sırasına göre atama yapılacak kadro sayısının dört katı aday çağırılacak. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan birden fazla aday bulunması halinde, bu adayların tümü fiziki yeterlilik sınavına çağrılacak.

Memur adaylarına müjde! 25 ilde yüzlerce memur alınacak İşte aranan şartlar - Sayfa 2

MEMUR ALIMI HANGİ İLLERE YAPILACAK?

Sözleşmeli memur alımı yapılacak iller şu şekilde: Ağrı, Antalya, Ardahan, Artvin, Edirne, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Mardin, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Trabzon, Van, Zonguldak.

Memur adaylarına müjde! 25 ilde yüzlerce memur alınacak İşte aranan şartlar - Sayfa 3

SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

Başvuru sonuçları ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra www.ticaret.gov.tr internet adresinin duyurular bölümünde ilan edilecek.

Memur adaylarına müjde! 25 ilde yüzlerce memur alınacak İşte aranan şartlar - Sayfa 4

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, * Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarı ile otuz yaşını doldurmamış olmak (01.01.1991) ve daha sonra doğanlar başvurabilecektir.),