Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Melike Öcalan kimdir, nereli, Melike Öcalan kaç yaşında?

Melike Öcalan'ın ödül töreninde Mehmet Ali Erbil ile tartışması gündemi meşgul ediyor. Mehmet Ali Erbil, sunucu Melike Öcalan için "Elimi değdirdiklerim şöhret oldu ama bir sana elimi değdiremedim" sözlerini sarf etti. Melike Öcalan ise, Şoktayım. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi" diyerek tepkisini açıkça ortaya koydu. Bu tartışmalardan sonra Melike Öcalan hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. İşte Melike Öcalan hakkında detaylar...

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2022 20:17

Melike Öcalan 90larda sunduğu sabah programlarıyla adını sıkça söz ettirdi. Daha sonra dizilerde de rol alan güzel sunucu, Mehmet Ali Erbil ile polemiğiyle gündeme geldi. Malinin sözleri sonrası Öcalan, tepkisini gizleyemedi. Genç okuyucular da Melike Öcalan mesleği ne, ne iş yapıyor sorusunu yöneltti. Peki, Melike Öcalan kimdir? 

 MELİKE ÖCALAN KİMDİR?

19 Kasım 1979 İstanbul doğumlu olan Melike Öcalan, 3 yaşında bale eğitimine başladı. Rama reklamlarında 4 yıl boyunca oynadı. 100'e yakın reklamda başrol oldu. 12 yaşında, çocuk defilesinde ilk sunuculuğunu yaptı. İpek'in Doğum Günü, Necip Fazıl Kısakürek'in Hayatı, Sağlık Bakanlığı Temiz Eller Kampanyası kısa filmi gibi birçok TRT yapımında rol aldı.

İlk programlarını 17 yaşında yapmaya başladı ve uzun soluklu TV programlarıyla adından söz ettirdi. 2003 yılında dünya evine girdiği Suat Suna ile 2008 yılında ayrıldı.

MELİKE ÖCALAN PROGRAMLARI

12'ye kadar

İki Afet Bol Muhabbet

Show Başlıyor

Sabah Melike'si

Sabah Keyfi

Magazin Forever

Magazin Keyfi

Melike'yle Birlikte

Süper Sabah

A Magazin

Pürneşe

Günaydın Türkiye

Avrasya Yıldızı

Melike ile Yeni Baştan

Yorumlar