Anasayfa /  Medya /  Dizi

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisine ruh katan kadın karakterler kimler?

TRT1 ekranlarının yeni ve sevilen dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare, Osmanlı Devleti'nin efsanevi komutanlarından Süleyman Askeri'nin Irak coğrafyasında verdiği destansı mücadeleyi konu alıyor... Birbirinden güzel güçlü ve güzel 3 ayrı kadına ruh veren oyuncular kimlerdir? İşte Mehmetçik Kut'ül Amare dizinin kadın oyuncuları...

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2018 19:49

Başrollerinde Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum gibi başarılı  erkek oyuncuların rol aldığı Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi  her perşembe TRT1 ekranlarında izleyiclerle buluşuyor.. Peki dizinin birbirinden güzel kadın oyuncuları kimler ve hangi karakterleri canlandırıyorlar?...

İhtişamlı bir devletin varislerine bıraktığı son destan olan Kut’ül Amare Zaferi’ni konu alan dizi, vatan için canını ortaya koyan Mehmet ile bu mücadele  karşısına çıkan Zeynep'in yaşayacakları büyük aşk hikayesini konu alıyor..

 İşte, Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi kadın karakterleri...

Gamze Özçelik (ELIZABETH)

Gamze Özçelik 26 Ağustos 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999’da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000’de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır. ‘Seni Seviyorum’ isimli tiyatro oyununda oynadı. 2006 yılında Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. 

Karakteri:

32 yaşında, Amerikalı bir gazeteci görünümündeki casustur. İyi bir iletişim yeteneğine ve keskin bir zekaya sahiptir.

Özgü Kaya (ZEYNEP)

Özgü Kaya, 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nde devam etmektedir. Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in paylaştığı Adı Efsane dizisinin kadrosunda yer alan güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve Sibel karakterini canlandırmıştır.

Karakteri:

20 yaşında, bir ceylan kadar zarif olsa da, gerektiğinde çöl aslanı gibi güçlü olabilmektedir. Azimli, kararlı ve meraklı biridir. Hem zekası hem de siyaset, tarih ve coğrafya bilgisiyle akranlarından ayrılmaktadır.

Eva Dedova (VICTORIA)

Eva Dedova 22 Şubat 1992'de Kazakistan'da doğdu. Babası aslen Rus asıllıdır. Eva Dedova'nın çocukluğu Kazakistan'da Taldykorgan'da geçti. Oyunculuğa ilgisi olan Eva Dedova bu alanda kendini geliştirerek ilk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı TV programında rol aldı. Daha sonra 2011 yılında Kavak Yelleri dizisine dahil oldu ve Öykü karakterine hayat verdi. 2012 yılında Yalan Dünya dizisinde kısa bir rol aldı. 2013 yılında vizyona giren Mahmut ile Meryem adlı sinema filminde Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaştı. Eva Dedova 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Tatya rolü ile seyirci karşısına çıktı. Son olarak Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.

Karakteri:

23 yaşında, İngiliz İstihbaratı’nın İstanbul’daki casuslarından biridir. Görünen mesleği öğretmenlik olan Victoria, zeki, kurnaz ve güzelliği sayesinde birçok erkekten istediğini alabilen biridir.

Mehmetçik Kut'ül Amare oyuncu kadrosu!..

Mehmetçik Kûtulamâre 4. bölüm fragmanı ​




Yorumlar