Anasayfa /  Magazin

Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan ayrılacak mı?

İki sezondur reyting rekorları kıran sevilen dizi Yargı'nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak'ın hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2023 19:00

İki sezondur reyting rekorları kıran sevilen dizi Yargı'nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak'ın hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı Yargı dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Yargı dizisinden Rıdvan karakterine hayat veren Yiğit Kalkavan ayrılmıştı. Yeni ayrılacak oyuncu ise seyircilerin çok sevdiği bir isim olan Pars karakteri.


MEHMET YILMAZ AK KİMDİR?
Mehmet Yılmaz Ak 8 Şubat 1986 senesinde Diyarbakır'da doğdu. Mehmet Yılmaz Ak, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ nü bitirdi. Bir çok özel tiyatroda da oynayan oyuncu, 2008 senesinde 5. Basamak adlı oyunu yazmış ve Mitos Boyut yayınlarından misyon ödülü aldı. Ben de Özledim dizisi ile televizyon dünyasına ayak basan Mehmet Yılmaz Ak’ ın diğer dizi projeleri: İçerde, Çukur, Ramo, Dudullu Postası, Hakan: Muhafız, Halka, Kurşun ve Ya İstiklal Ya Ölüm’dür. Mehmet Yılmaz Ak, sinemada ise Kırık Kalpler Bankası, Nekro, Anons, Buğday, Peri Ağzı Olmayan Kız gibi projelerde bulundu.

MEHMET YILMAZ AK KİMDİR?
Ay Yapım Mehmet Yılmaz Ak'ın Yargı'dan ayrılığını doğruladı. Yapım şirketinden yapılan açıklama şöyle: "Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. #Yargı hız kesmeyen hikâyesiyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek."

Yorumlar