Anasayfa /  Politika

Mehmet Metiner'den Davutoğlu için olay sözler !

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Ahmet Davutoğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “Partisini bir kursun, boyunun ölçüsünü alacak. Duruşu olmayan bir kişiye milletimiz oy vermez” dedi.

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2019 10:24

Metiner, yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibini sert sözlerle eleştirdi. Davutoğlu ekibinin, “2020 Kasım ayında erken seçim olacak” açıklamalarına tepki gösteren Mehmet Metiner, “Davutoğlu hayalci bir siyasetçi. Hayalleri kendisiyle hareket edenlere de sirayet etmiş. Ben erken seçim ihtimalı görmüyorum. Ayrıca henüz kurulmamış bir partinin erken seçim istemesinin amacı, maksadı nedir? Öncelikle bunu çıkıp açıklasınlar” dedi.

Siyasetçi dediğinin sözünün eri olmalıdır
Davutoğlu’nun sözüne itibar edilmeyeceğini ifade eden Metiner, “Mayıs 2016’da çıkıp, ‘Kimse benden Cumhurbaşkanımız aleyhine bir tek söz duymayacak’ diyen bir Davutoğlu’nun şimdi geldiği durum ortada. Kursunlar bir partilerini boylarının ölçülerini görelim. Nasıl bir hedef önlerine koyduklarını görelim. Kendi kendine güç vehmedenler bugün yanlış bir siyaset içerisindeler. Güç vehmi güçsüzlerin başvurdukları bir yoldur. Millet onların boyunun ölçüsünü alacaktır. Davutoğlu’nun siyaseti ‘dün dündür, bugün bugündür’. Siyasetçi sözünün eri olmalıdır, güven vermelidir, adamlıkta bunu gerektirir.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar