Anasayfa /  Foto Galeri

Mehmet Dinçer'in Hadiseden boşanmak için istedikleri şoke etti!

Hadise-Mehmet Dinçerler evliliğinde kriz devam ediyor. Ünlü şarkıcı, dün avukatı aracılığı ile Beykoz Adliyesi’nde boşanma davası açtı. Dava dilekçesinin detayları da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Mehmet Dinçer'in Hadiseden boşanmak için istedikleri şoke etti! - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Hadise, 4 ay önce evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler'den boşanma kararı aldı. Evliliklerinde çıkan krizi atlatamayan çiftin boşanma haberi magazine bomba gibi düşerken, ikili sosyal medyadan da takipleşmeyi bırakıp fotoğraflarını kaldırdı.

Mehmet Dinçer'in Hadiseden boşanmak için istedikleri şoke etti! - Sayfa 2

Mehmet Dinçerler ile ilişki yaşadığı dönemde tarzında değişimler görünen Hadise son dönemde cesur sahne kıyafetlerine döndü. Evliliğinin kötü gittiği iddiaları gündemde olan Hadise'nin kocasının sahne kıyafetlerine karıştığı konuşuluyordu. Çiftin alyans takmaması ve birlikte görüntü vermemesi sonrası Hadise'nin sahnede ağlaması da gündeme bomba gibi düştü.

Mehmet Dinçer'in Hadiseden boşanmak için istedikleri şoke etti! - Sayfa 3

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşayan Hadise ile 4 ay önce nikah masasına oturduğu eşi Mehmet Dinçerler boşanıyor. Ünlü şarkıcı, dün avukatı aracılığı ile Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açtı. Dava dilekçesinin detayları da ortaya çıktı.

Mehmet Dinçer'in Hadiseden boşanmak için istedikleri şoke etti! - Sayfa 4

2. Sayfa'nın haberine göre; "Mehmet Dinçerler'den sanat hayatımla ilgili baskı görüyorum." diyen Hadise'nin dilekçesinde