Anasayfa /  Foto Galeri

Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olan Ece Ronay evlendi

Yaptığı taciz ifşası sonrası ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olan Ece Ronay, nişanlısı Mehmet Bilir ile evlendi. İşte 3 aylık hamile olan Ece Ronay'ın nikah töreninden ilk kareler...

Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olan Ece Ronay evlendi - Sayfa 1

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa eden ve geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayan şarkıcı Ece Ronay, nişanlısıyla evlendi. 

Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olan Ece Ronay evlendi - Sayfa 2

Ailesinin ve yakın çevresinin katıldığı törenle nikah masasına oturan şarkıcı, yaz aylarında kır düğünü yapacağını söyledi.

Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olan Ece Ronay evlendi - Sayfa 3

'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş ve Erbil'den "taciz" ve "hakaret" sebebiyle şikayetçi olmuştu. Konuyu yargıya taşıyan Ronay, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 3 aylık hamile olduğunu duyurdu. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Ronay, dün nikah masasına oturdu.

Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olan Ece Ronay evlendi - Sayfa 4

Bir süredir gündemden düşmeyen Ece Ronay'ın hamile olduğu iddia edilmişti. YouTube kanalında bu konuyla ilgili bir video çektiklerini ancak daha kurgu aşamasında bir çalışanın haberi sızdırdığını söyleyen Ece Ronay, hamilelik iddiasını doğrulayarak "Bir çalışan bizim müjdemizi basına sızdırdı.