Anasayfa /  Foto Galeri

Mehmet Akif Alakurt'tan yine skandal paylaşım! İçki içip araç kullandı...

Bir dönem Adanalı ve Sıla dizilerinde rol alan, daha sonra oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt'tan skandal hareket! Mehmet Akif Alakurt'un paylaştığı videoya takipçileri tepki gösterdi. İşte o paylaşım...

Mehmet Akif Alakurt'tan yine skandal paylaşım! İçki içip araç kullandı... - Sayfa 1

Adanalı dizisiyle ünlenen bir dönemin ünlü oyuncusu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda eleştiri oklarını yine üzerine çekti. Alakurt, bir elinde sigara diğer elinde içkiyle araba kullanırken paylaşım yaptı.

Mehmet Akif Alakurt'tan yine skandal paylaşım! İçki içip araç kullandı... - Sayfa 2

Son dönemde takipçilerine sarf ettiği sinkaflı sözlerle gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt, yine tepki çekecek bir harekete imza attı. Alakurt, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, bir elinde sigara diğer elinde içkiyle görüldü. Alakurt'un aynı anda aracını kullanması ise oldukça tepki çekti.

Mehmet Akif Alakurt'tan yine skandal paylaşım! İçki içip araç kullandı... - Sayfa 3

ADANALI DİZİSİYLE YILDIZI PARLAMIŞTI
2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanan ve Türkiye'yi birçok yerde temsil eden Mehmet Akif Alakurt, "Sıla" dizisiyle sektöre giriş yapmıştı ve "Adanalı" dizisiyle de yıldızı parlamıştı.

Mehmet Akif Alakurt'tan yine skandal paylaşım! İçki içip araç kullandı... - Sayfa 4

ORTADAN KAYBOLMUŞTU
Birçok projede yer aldıktan sonra hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Alakurt, ani bir kararla oyunculuğu bırakıp ortalıktan kaybolmuştu.