Anasayfa /  Foto Galeri

Mehmet Akif Alakurt'tan olay yaratacak Erkan Özerman itirafı

Best Model of Turkey yarışması son zamanlarda taciz iddialarıyla çalkalanıyor. Yarışmanın organizatörü Erkan Özerman'la ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son olarak; Adanalı, Sıla dizileriyle tanıdığımız Mehmet Akif Alakurt'a iddialar sosyal medya üzerinden takipçisi tarafından sorulduğunda verdiği yanıt kafaları karıştırdı. İşte o iddialar ve Alakurt'un yanıtı...

Mehmet Akif Alakurt'tan olay yaratacak Erkan Özerman itirafı - Sayfa 1

Adanalı ve Sıla gibi dizilerle büyük bir şöhrete kavuşan Mehmet Akif Alakurt bir takipçisinin kendisine Erkan Özerman hakkında çıkan taciz iddialarını sorması üzerine verdiği cevapla olay yarattı.

Mehmet Akif Alakurt'tan olay yaratacak Erkan Özerman itirafı - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde 34. Best Model of Turkey yarışmacılarının bazıları katıldıkları canlı yayında derece alabilmek için Erkan Özerman'ın 'ahlaksız teklif'te bulunduğuna dair iddialarda bulunmuş ve Özerman'ın elinde pek çok ünlü modelin kaseti olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Mehmet Akif Alakurt'tan olay yaratacak Erkan Özerman itirafı - Sayfa 3

Gündemden düşmeyen iddialara dair eski Best Model, Mehmet Akif Alakurt'tan dikkat çeken açıklama geldi.

Mehmet Akif Alakurt'tan olay yaratacak Erkan Özerman itirafı - Sayfa 4

Bir takipçisinin, "Abi, Best Model olayları nedir? Çocuklara ahlaksız teklif yapıldığı iddia ediliyor. O teklifi kabul edenler de derece alıyormuş" mesajına cevap veren Alakurt, çarpıcı itirafta bulundu.