Anasayfa /  Medya

Ünlü şarkıcıya romantik evlilik teklifi

Son günlerin merakla takip edilen ismi Aylin Coşkun evlilik teklifi aldı.

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2018 16:05

Aylin çoşkun muradına erdi.

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, 14 yıllık sevgilisi Volkan Aslan'dan romantik bir evlilik teklifi aldı. İşadamı Volkan Arslan mumlar ve güllerle sürpriz yaparak Aylin Coşkun'a evlenme teklif etti.

Aylin Coşkun bu romantik anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Coşkun paylaşımına, 'Sanırım bu bir evlenme teklifiydi. Ayaklarım yerden kesildi mi? Evet' notunu yazdı.

Aylin Coşkun kimdir?

Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da dünyaya gellmiştir. Türk asıllı ailenin kızı olan Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.




Yorumlar