Anasayfa /  Medya

Türkiye Gençlik Ödülleri sahiplerini buldu!

Haberler.com sponsorluğunda Grand Pera Emek Sahnesinde 5'incisi düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri sahiplerini buldu.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 21:50

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninin oylamasında rakiplerine karşı ezici bir üstünlük elde eden Erkenci Kuşdizisi 3 dalda birden ödül kazandı.

"CANIM KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERİM"

Törende ödül alan ünlü oyuncu Burcu Özberk, "İyi akşamlar bu ödüle beni aday gösterdiğiniz için teşekkür ederim her zaman yanımda olan canım kardeşlerime teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Etniklikte ödül alan Sosyal medya fenomeni Reynmen ise hasta olduğu için teşekkür ederek sahneden indi.

FARK ATTILAR

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri 30 Nisan'da sahiplerini bulacak. Ödül töreninin oylamasında rakiplerine karşı ezici bir üstünlük elde eden Erkenci Kuş dizisi 3 dalda birden ödül kazandı. En iyi Dizi Kategorisinde, Erkenci Kuş, En İyi Erkek Dizi Oyuncusu kategorisinde Can Yaman ve En İyi Kadın Dizi Oyuncusu kategorisinde ise Demet Özdemir oyların büyük bölümünü alarak rakiplerine açık ara fark attılar.

OYLAMA REKORU KIRILDI

En İyi Kadın Sporcu Eczacıbaşı Spor kulübünden Meliha İsmailoğlu seçilirken En İyi Spor Kulübü Başkanı Trabzon Spor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu. Fenerbahçe bu yıl listeye giremedi. Bir çok kategoride halk oylamasına sunulan Türkiye Gençlik Ödülleri'nde geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yılda oylama rekoru kırıldı. Yaklaşık 2 ay süren halk oylamasında 6.699.404 oy kullanıldı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleştirilen ödül töreni bu yılda birçok ünlüyü konuk etti. Türkiye Gençlik Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Coşkun Dokunulmaz törenle ilgili tüm hazırlıkların bittiğini söyleyerek 30 Nisan'da tüm katılımcıları güzel ve heyecanlı bir gecenin beklediğini belirtmişti.




Yorumlar