Anasayfa /  Medya

Survivor Tuğba Özay yarışmada bayıldı

Survivor Tuğba Özay yarışmada bayıldı

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2016 13:08

Survivor Tuğba Özay yarışmada bayıldı

Tuğba Özay'ın Survivor'da bayıldığı görüntüler yürekleri burktu. Dünyanın en zorlu yarışmasında ter döken eski manken Tuğba Özay Survivor'daki ödül oyununda bir anda bayıldı. Tuğba'nın bayıldığı anların videosu yürek burkan sahneler içeriyor.

TUĞBA ÖZAY NEDEN BAYILDI?

Survivor'ın salı günü yayınlanan bölümünde Tuğba Özay bayıldı. Ödül oyunundaki kıyasıya rekabette ünlüler ve gönüllüler meyve tabağını kazanmak için savaşırken, Tuğba Özay'ın bayılması arkadaşlarını korkuttu. Tuğba'ya doktorlar acil müdahalede bulundu. Bu bayılmanın nedeni aşırı yorgunluk mu yoksa açlık ve bitkinlik mi henüz belli değil.

İşte Tuğba Özay'ın Bayılma Anı...

Bayıldıktan çok kısa bir süre sonra toparlanan Tuğba Özay, Nagihan - Damla yarışı bittikten hemen sonra bayıldı. Ödülü ünlüler takımı kazandı. Tam o dakika, ödülün kazanıldığı o anda Tuğba Özay bayıldı. Bir sinir boşalması yaşadığı gözlenen Tuğba, gözyaşlarına hakim olamadı.

Eda Dengeleri Değiştirecek

Başlangıçta Yılmaz Morgül, Nagihan ve Tuğba Özay'a mesafeli davranan ve bu nedenle Atakan'a yakın duran Eda Survivor'da taşların yeniden dağıtılmasını gerektirecek bir hamlede bulundu. Ebru ve Ezgi'nin bir anda takımda öne çıkmasından son derece rahatsız olduğu gözlenen Eda, karşı atak olarak Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay'a yakınlaşmaya karar verdi. Survivor 15. bölümde Eda ve Tuğba kırk yıllık kanka gibi oldular. Yunus Günçe ile Atakan bu yeni durumun kritiğini yapmaya başladı bile. Şimdi Tuğba Özay-Yılmaz Morgül-Nagihan üçlüsüne bir de Eda katıldı. Bu şüphesiz Dominik'te ünlüler takımındaki güç dengelerini değiştirebilecek bir hamle. Eda'nın bu yeni tavrından son derece rahatsız olanlardan biri de ünlüler takımının uyumlu yarışmacısı Yattara. Yattara, Eda'nın Tuğba ile yakınlaşmasını sert sözlerle eleştirdi. Eda ise adeta Tuğba Özay'ın yanında günah çıkardı. "Nagihan’ı galyana getirenler belliymiş" diyerek Ebru ve Ezgi'yi hedef gösterdi.

Yorumlar