Anasayfa /  Medya

Survivor'da kim elendi? - İzle (20 Şubat 2017)

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlülerden kim elenecek? Ünlülerden elenme adayları belli oldu. Buna göre Survivor'da kim elendi? TV8 de ekrana gelen Survivor'da nefesler tutuldu. İşte gelişmeler...

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2017 13:45

Survivor'da dokunulmazlık oyunları oynandı. TV8'de herkesi ekrana kilitleyen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Peki bu hafta Survivor'da kim elendi? İzlemek için tıklayınız.







Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarını gönüllüler kazandı. Ünlüler ilk dokunulmazlık oyununu kaybedince Bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar bu oyunun galibi Adem oldu. Peki Adem aday konseyinde kimin adını verdi.









ADEM - SEDAT SAVAŞI SÜRÜYOR





Geçtiğimiz haftalarda Adem'in kendisine yanlış yaptığını söyleyen Çılgın Sedat, Adem'in adını vermişti. Adem şayet elenmezse tüm oylamalarda Çılgın Sedat'ı söyleceğini ifade etmişti. Adem bu hafta bireysel dokunulmazlık oyununu kazanınca konseyde elenme adayı olarak Sedat olarak söyledi.









SABRİYE YİNE YAZILDI



İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler isim olarak çoğunluk Sabriye'yi yazdı. Sabriye gözyaşlarını tutamadı. İlk dokunulmazlık oyununda böylelikle Sabriye ve Sedat'ın isimleri söylendi.



GÖNÜLLÜLER ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ



Gönüllüler takımı Eser'in açlığa dayanamaması sonrası adaya veda etmesi herkesi üzdü. Yerine Göz6 yarışması finalinde Erdi'nin baş rakibi olan Bulut geldi. Erdi ile göz göze gelen Bulut hiç bir şey söylemedi. Bir sonraki donulmazlık oyununu yine gönüllüler kazandı.



ADA KONSEYİ GERGİNDİ



Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler yine 2 isim çıkarmak için ada konseyine gittiler. Bireysel dokunulmazlık oyununu bu kez Furkan kazandı ve ada yaşantısında ve oyunlarda hırs görmediği yarışmacıyı söyledi. Furkan elenme adayı olarak Şahika'yı söyledi.







SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?



Ünlülerden 4 isim çıktı ve elenme adayları belli oldu. Buna göre Survivor'da Sabriye, Adem, Şahika ya da Berna halk oylaması sonrasında içlerinden biri elenmesi kesinleşti.



 


Etiketler Survivor izle
Yorumlar